Over ons

Wie werkt er bij Studio TKKR? Een Tukker natuurlijk!

Studio TKKR

Als echte Tukker uit Langeveen wil ik mijn roots niet voorbijgaan. Daarom heet mijn bedrijf Studio TKKR. Maar dan zonder klinkers. Raar? Dat vinden wij helemaal niet raar. Dat is creatief! 🙂

De Tukker herself 

Ik heet Iris, geboren op Koninginnedag in een klein dorpje in Twente. Al sinds kleins af aan ben ik creatief. Hoe mooi is het om deze creativiteit nu te kunnen delen? Mijn ontwerpen beginnen altijd bij een schets. Op papier, lekker ouderwets.

Van je werk je hobby maken

Vanaf 2015 ben ik begonnen als stagiaire bij een drukkerij in Enschede. Hier heb ik mogen proeven van het grafische vak. Na mijn stage tijd bleef ik hangen en heb ik me opgewerkt tot chef ontwerp, waarbij ik leiding gaf aan ontwerp projecten. Ik heb hier veel technische skills mogen leren. Ik kreeg er steeds meer plezier in en kreeg ook steeds meer klussen buiten mijn job. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn werk mijn hobby heb gemaakt. 

In 2019 heb ik besloten om het roer om te gooien en te beginnen met mijn eigen grafische onderneming. Inmiddels ontwerp ik verschillende grafische producten, ondersteun ik bedrijven met dtp-werk en beheer ik een scala aan social media pagina’s. Een grote opdracht, of een kleine aanpassing? Neem contact op met mij! 

Benieuwd welke Tukkers je voor zijn gegaan?